Tratament Visible Age Reverse - 750 LEI Tratament Visible Age Reverse - 750 LEI

Tratamentul Visible Age Reverse pentru corecția semnelor de îmbătrânire a tenului.

 

VISIBLE AGE REVERSE by DR JDM, o tehnologie inovatoare, unică în lume,  bazată pe neuroștiință, având ca scop corecția semnelor de îmbătrânire a tenului. 
Tratamentul profesional, realizat în clinici și saloane de înfrumusețare,  îmbină acțiunea concentratului AGE INFLUX, aplicat pe piele, cu cea a electrozilor Vibrosoothing și Vibrodermic,  pentru a stimula fluxul sangvin și inervarea cutanată la nivelul pielii, ceea ce va regenera celulele epidermei.

Odată aplicat concentratul AGE INFLUX, o formulă neurocosmetică, terminațiile nervoase de la nivelul pielii vor  transmite creierului informația că este nevoie să suplimenteze fluxul sangvin.  Prin urmare, se va stimula regenerarea epidermei în straturile germinative, având drept rezultat un ten tânăr, mai dens, mai ferm

Prescripţie

3 ingredienți activi unici

  • Ingredientul activ LIFE INFLOW acționează asupra fluxului sangvin și, cauzând vasodilatarea în derm, contribuie la rehidratarea acestuia. Fluxul sangvin reactivat regenerează epiderma și îi oferă densitate, pentru recrearea unui aspect neted și tânăr.
  • Ingredientul activ LIFE INFLUX acționează asupra impulsului nervos. Odată cu vârsta, activitatea diferitelor sisteme nervoase senzoriale ale pielii scade. Dar pielea este un organ viu al cărui metabolism depinde, de asemenea, de impulsul nervos. Ingredientul activ LIFE INFLUX regenerează activitatea terminațiilor nervoase și stimuează regenerarea celulară.
  • Ingredientul activ FIBERLIFE acționează asupra fibroblastelor, deci asupra fermității. Odată cu vârsta, activitatea fibroblastelor scade. Fibroblastele sunt celule specializate din derm care produc proteine de susținere și recreează fermitatea și elasticitatea pielii. Ele participă la metabolismul de vindecare (elastină, colagen, reticulină etc.). Substanța activă FIBERLIFE conține o bază de mediu de cultură celular (20 de aminoacizi, 14 vitamine și 22 de elemente biologice).

Tip de piele

Toate tipurile, Pielea normală, Pielea deshidratata, Pielea obosită

Preț

750 LEI

Comentarii

Vă rugăm să vă conectați pentru a comenta. Autentificare