Față

Hrănire

VIAȚĂ NOUĂ PENTRU PIELE SECĂ
Pielea subnutrită arată plictisitoare, nu are strălucire și uneori provoacă disconfort Pentru a compensa deficiența de lipide naturale,
Produsele nutritive pentru îngrijirea pielii sunt îmbogățite cu ingrediente active concepute pentru a reînnoi acizii grași esențiali ai pielii, îmbogățind
acesta cu elemente nutritive prețioase. Pielea este din nou confortabilă, suplă și radiantă.

Puritate

VIAȚĂ NOUĂ PENTRU PIELII ULEIU
Rezultatele spectaculoase pe pielea grasă au fost obținute utilizând produse de tratament eficiente, profunde, cu ingrediente active antibacteriene și care reglează sebumul.
Rezultatul este o piele mai clară, mai rapidă și mai lungă.

Strălucire

VIAȚĂ NOUĂ PENTRU PIELE ASFIXIATA
Iritanții de mediu legați de stilul de viață (stres, fumat, poluare etc.) generează defecțiuni ale celulelor vizibile pe piele.
Tenul devine plictisitor, iar pielea îi lipsește strălucirea. Produsele de tratare cu bioxigen protejează pielea de iritanții nocivi ai mediului și restabilesc strălucirea pielii.
VIAȚĂ NOUĂ PENTRU PIELEA DUMNEZEU
Toate tipurile de piele de la orice vârstă pot ceda la oboseală și își pot pierde strălucirea.
Această gamă de produse este proiectată pentru a dezvălui un ten clar și pentru a restabili strălucirea.

Exfoliere

PENTRU PIELE REÎNVĂȚITĂ
Folosirea unui exfoliator este un pas esențial în orice rutină de îngrijire a frumuseții. Acesta ajută la eliberarea pielii celulelor moarte care se acumulează la suprafață și la prevenirea respirației.
Fața strălucește cu o nouă strălucire în cel mai scurt timp. Există două tipuri de exfoliante: un exfoliant biologic pentru pielea sensibilă și un exfoliator cu cereale pentru toate tipurile de piele.