Corp

Slăbire

CONTRA CELULITEI LOCALIZATE
Prin monitorizarea constantă a noilor tehnologii și prin selectarea celor mai bune ingrediente active la concentrații optime, laboratoarele GUINOT au creat produse de slăbire cu rezultate spectaculoase.
Rezultatele sunt vizibile: zi de zi, pielea devine mai fermă, iar figura este rafinată.

Fermitate corp

UN CORP, MAI MAI MARE TONAT
Slăbirea pielii, vergeturile și pierderea elasticității pielii sunt probleme pe care chiar și sporturile intense sau antrenamentele nu le pot remedia.
GUINOT oferă produse de îngrijire corporală care vizează în special aceste zone de îngrijorare afectate în special de pierderea tonusului, restabilind fermitatea țesutului din aceste zone.

Întinerire

UN FIER, MAI MAI MULȚI CORP
Cunoscut pentru cunoștințele sale de îngrijire a pielii pentru tineri, GUINOT oferă tratamente de întinerire și de întărire a corpului și produse cu rezultate excepționale.
GUINOT a conceput produse de piele cu cele mai bune ingrediente active la concentrații optime pentru un corp care pare mai tineresc, mai ferm și mai subțire mai mult timp.

Hidratarea / hrănirea îngrijirii corpului

DREAM SKIN!
Pielea de pe corp este deseori deshidratată și necesită îngrijire zilnică pentru a se simți moale și confortabil.
Produsele de îngrijire corporală GUINOT sunt concepute pentru a fi la fel de plăcute de utilizat pe cât de eficiente și sunt formulate cu ingrediente active prețioase care îngrijesc pielea.
Încorporați aceste produse în rutina dvs. de frumusețe, începând de dimineața.

Wellness Îngrijirea pielii

DREAM SKIN!
The skin on the body is often dry and requires daily care to feel soft and comfortable. GUINOT body products are designed to be as pleasant to use as they are
effective, and are formulated with exceptional active ingredients which benefit the skin.
Incorporate these products in your beauty routine, starting in the morning.

Îngrijirea pielii depilare de lungă durată

CATIFELARE DE LUNGĂ DURATĂ...
Produsele Dépil Logic cu complexul Bulbaïne constituie etapa finală a metodei de epilare cu efecte de lungă durată de la GUINOT, care permite prelungirea perioadei dintre două epilări.
Acestea au ca efect decolorarea şi încetinirea creşterii firelor de păr, permiţându-vă să vă menţineţi pielea catifelată şi netedă un timp mai îndelungat.