Detoxygene - 319 LEI Detoxygene - 319 LEI

Tratament Detoxifiant Și Reoxigenant

În doar 1 oră, tratamentul Détoxygène reoxigenează pielea, eliminând toxinele și reziduurile cauzate de poluare.

Rezultat

Imediat după tratament, pielea este radiantă, iar tenul este luminos. Pielea respiră.

Secret de îngrijire

EXFOLIERE
Exfolierea dublă și enzimatică mecanică elimină celulele moarte încărcate cu toxine și particule de poluare, netezind și rafinând textura pielii.

MASCA DE DETOXIFICARE
Masca acționează ca un „magnet de poluare”, ridicând și îndepărtând particulele de poluare pentru a detoxifia pielea. O substanță chimică cunoscută sub numele de EDTA formează o simbioză cu metale, permițând eliminarea lor. Argila verde absoarbe toxinele și impuritățile.
Masca are o textură cremă specifică. Utilizați o spatulă pentru a o aplica pe tifonul așezat pe fața pacientului , apoi indepărtați-l.

MASAJ REOXIGENATIV
Masajul reoxigenează pielea prin tehnici manuale, care stimulează microcircularea pielii și prin ingrediente active în serul de masaj. Actinergie (extract de porumb) crește absorbția de oxigen a celulelor, stimulând astfel metabolismul celular, iar ATP (ingredient activ derivat din biotehnologie) furnizează celulelor energia de care au nevoie pentru a funcționa corect.
Purisoft (extract de semințe de Moringa) formează o barieră detoxifiantă care protejează pielea de efectele nocive ale poluanților. De asemenea, ajută la eliminarea microparticulelor dăunătoare și le împiedică să adere la piele.
Dermalina (extract de alge Laminaria) hidratează pielea și ajută la îmbunătățirea tonicității.

Tip de piele

Toate tipurile

Preț

319 LEI

Consultanță de specialitate

Tratamentul Détoxygène pregătește pielea pentru alte tratamente.
Acest tratament poate fi efectuat de mai multe ori pe an, ori de câte ori apare nevoia (vârfuri de poluare, perioade de stres sau de oboseală intensă, schimbări sezoniere, după vacanțele de sfârșit de an etc.).

Comentarii

Vă rugăm să vă conectați pentru a comenta. Autentificare