Lift Summum - 490 LEI Lift Summum - 490 LEI

Tratament De Fermitate Pentru Față, Gât Și Decolteu

O metoda exclusivă de tratament, cu acțiune globală de fermitate și care atenuează imediat semnele de oboseală și îmbătrânire a feței, gâtului și a decolteului.

Rezultat

După un tratament de 50 de minute:

• Pielea de pe față și decolteu este vizibil mai fermă și mai densă
• Liniile fine și ridurile sunt netezite
• Fața este vizibil cu un aspect mai tânăr

Secret de îngrijire

DUBLA EXFOLIERE LIFT SUMMU: Scrub-ul exfoliant elimină celulele moarte printr-o acțiune mecanică și enzimatică combinată, pentru o piele mai netedă.
MASAJUL LIFT SUMMUM: Tehnicile de masaj utilizate pentru fiecare zonă (față, gât și decolteu) stimulează țesutul subcutanat pentru a fixa imediat și ridica pielea, în timp ce serul îmbogățit cu ingrediente active ajută la recrearea elasticității pielii.
SERUMUL LIFT SUMMUM: Anti-Wirinkle Eraser ajută chiar și la textura pielii, datorită dublei sale acțiuni mecanice și biologice. Ridurile sunt diminuate; conturul ochilor, fruntea, liniile zâmbetului și decolteul arată mai neted.
MĂȘTILE SPECIFICE LIFT SUMMUM PENTRU FAȚĂ ȘI DECOLTEU: Masca textilă pentru față și masca - cremă pentru decolteu oferă fermitate atât pentru piele, cât și pentru trăsăturile faciale, restabilind confortul, strălucirea și un aspect mai tineresc.

Tip de piele

Toate tipurile, Pielea normală, Pielea obosită

Preț

490 LEI

Comentarii

Vă rugăm să vă conectați pentru a comenta. Autentificare