Guinot
Înapoi Înapoi în zona publică Portail Client

Marketing și resurse digitale

INSTRUMENTE DE MARKETING ȘI DE MARKETING DIGITAL PENTRU A CUMPĂRA, A PĂSTRA ȘI A CONVERTA CLIENTII


UN PLAN DE MARKETING ADAPTAT LA SALONUL TĂU

Temele de promovare și eveniment sunt oferite în fiecare lună împreună cu materiale de marketing pentru a stimula și promova vânzările, saloanele și brandul.

Poster

Cu experiența sa vastă în promoții și evenimente în salon, Mary Cohr oferă un afiș în fiecare lună care prezintă un eveniment conceput pentru a atrage noi clienți.

Campanii de e-mail / e-mail direct

Guinot pune bazele dvs. de date pentru clienți să le utilizeze cu un program automat de CRM (Ofertă de bun venit, ziua de naștere, memento client) și campanii de e-mail / e-mail direct, adecvate evenimentelor în desfășurare.

Materiale promoționale

Podium promoțional, cutie de afișare, glorificator, poster mic, etc. Mary Cohr oferă toate instrumentele necesare pentru a prezenta produse noi.

Materiale de marketing de marcă

Totem afișaje, panouri de afișare, rame decorative etc.
Mary Cohr oferă o gamă largă de materiale de marketing pentru a prezenta produsele și tratamentele noastre.



MATERIALE DE MARKETING PENTRU CUMPĂRARE ȘI ÎNTREDINEREA RĂSPUNDERII CLIENTILOR 

Guinot a dezvoltat instrumente simple pentru menținerea loialității clienților, care sunt, de asemenea, utilizate și recunoscute de cele mai mari mărci din afacere, inclusiv un program de fidelizare, card de recomandare și vouchere cadou.


PROMOVAREA ȘI ZILELE DE EVENIMENT

Pentru a crea zumzet și a stimula afacerile, Guinot organizează în mod regulat evenimente de zi și de seară pentru a vă ajuta să vă consolidați relațiile cu clienții, în timp ce creșteți semnificativ cifra de afaceri în timpul evenimentului.

 

MĂRFURI DE PAPER PERSONALIZATE

Guinot a dezvoltat instrumente esențiale pentru viața de zi cu zi (broșură, cărți de apel, broșuri etc.), care sunt personalizate cu informațiile din salon (informații de contact, ore de deschidere, prețuri).


CADOURI DE LOIALITATE

Genti, pungi de infrumusetare, lumanari etc.
De asemenea, Mary Cohr oferă articole promoționale de înaltă calitate pentru a-ți stimula activitatea în salon.

 


PROGRAM DE LOYALTY

Guinot oferă clienților dvs. un program de fidelizare simplu și eficient, care nu numai că ajută la promovarea loialității, dar și la transformarea clienților în produse și tratamente de înaltă calitate.



CLIENTI CONECTATI CU SALONUL Tau 24/7

Pentru a rămâne conectat la consumatorii din zona dvs., marca Guinot vă oferă instrumente de comunicare digitală pentru a transmite instantaneu informații de contact, prețuri, ore deschise și promoții.


SITE-UL dvs. DE SALON

Website-ul dvs. Guinot este conceput în funcție de o temă predefinită, pe culorile mărcii.
Include toate informațiile care ar putea interesa clienții dvs.: ore de deschidere, date de contact, liste de prețuri, hartă, fotografii, știri despre brand și salon, tratament și descrieri de produse.

CONTA DE FACEBOOK DE SALON

Pagina ta va fi adăugată în mod regulat de către echipa ta digitală cu conținut de marcă și detalii despre promoțiile rețelei prin intermediul unei platforme de publicitate.
Printr-un instrument de colaborare, puteți publica conținut specific salonului dvs. și vă puteți gestiona recenziile. Veți fi în contact continuu cu o echipă digitală dedicată.


SEO LOCAL

Vă ajutăm să vă măriți vizibilitatea salonului, astfel încât să fie ușor de găsit pe motoarele de căutare și pe 23 de site-uri partenere (Google, GPS, directoare etc.).
În cazul închiderilor excepționale sau a informațiilor de contact modificate, informațiile dvs. vor fi actualizate automat și constant pe toate suporturile digitale.


APLICARE

Inovatoare datorită funcționalităților originale pentru clienții salonului (geolocalizarea tuturor saloanelor noastre, rezervare online, oferte personalizate etc.), aplicația Guinot este un atu incontestabil în strategia de achiziție și relație a clienților.

Articolul următor >> Instrumente de comunicare
Pentru mai multe informatii...